We zijn open op reservering.

Reserveren

Wil je bij ons komen lasergamen of 1 van de andere activiteiten doen, dan is het verplicht om te reserveren via het reserveringsformulier op onze website onder het kopje “Reserveren”. Het formulier is echter wel aangepast met 3 aankruis vakjes waaronder:
1: Hiermee geef je aan of de personen die komen uit hetzelfde gezin komen.
2: Hiermee geef je aan dat er geen verkoudheidsklachten en/of ziekte voorkomt bij één of meerdere personen waarmee je langs komt.
3: Dat jullie deze pagina hebben gelezen en weten wat jullie van ons en andersom wij van jullie kunnen verwachten.
Wij gaan er vanuit dat jullie dit naar waarheid hebben ingevuld. Wij als bedrijf kunnen zelf ook nog controleren of alles wel klopt wanneer jullie bij Target Point Assen zijn. Mocht het formulier niet naar waarheid zijn ingevuld kunnen wij toegang weigeren. Daar zitten kosten aan verbonden van 30% van het bedrag van de activiteit die jullie zouden gaan doen. 

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes zijn weer welkom voor kinderen t/m 12 jaar. Hierbij kunnen gewoon alle activiteiten gegeven worden. Er zullen op plekken desinfectie spray staan en de onderdelen van de activiteiten worden altijd schoongemaakt. De begeleiding zal op minimaal 1,5 meter afstaand staan om instructies te geven. Kinderen krijgen ook een tafel aangewezen in een bepaald vak (vak: Groen, Rood, Geel of Blauw) het is dan ook verplicht om bij het vak te blijven totdat jullie worden opgehaald door 1 van de begeleiders  of wanneer jullie het pand weer verlaten. 

Lasergamen Evo-5

Je kan bij ons lasergamen voor een aantal tot 10 personen. Het is niet verplicht dat de mensen uit het zelfde huishouden hoeven te zijn. Bij lasergamen houd men automatisch afstand omdat je zelf natuurlijk niet geraakt wilt worden. De arena is ook 600 m2, daarmee is het speelveld groot genoeg om ruim afstand tot elkaar te houden. De vesten worden altijd grondig schoongemaakt en er staat desinfectie spray bij de ingang van het lasergamen. De begeleiding houdt 1,5 meter afstand. Wij gaan er vanuit dat jullie elkaar helpen met het vast- en losmaken van de vesten.

 

Virtual Reality

Vanaf 7 juni is ook dit af en kunnen we het gaan gebruiken. Je kan virtual reality met 3 personen tegelijk doen als het gaat om verschillende huishoudens. Ben je wel van hetzelfde huishouden, dan kan je dit met max 5 personen doen. Tussen de 2 banken die we in de nieuwe ruimte hebben staan is plexiglas geplaatst. Zo voorkomen we besmetting bij meerdere groepen. De VR brillen worden na gebruik grondig ontsmet.

Luchtbuks schieten

Wij hebben onze banen aangepast dat we met 6 mensen tegelijk kunnen schieten zonder kans op besmetting. De schotten tussen de 6 banen zijn verlengt zodat iedereen echt zijn eigen hokje heeft en niet met andere mensen in contact kan komen. De geweren zelf worden natuurlijk na gebruik ontsmet. Zoals al eerder is gezegd kan je dit met 6 personen doen en het hoeft niet om hetzelfde huishouden te gaan. Ben je met meer dan 6 personen dan wordt verwacht dat je bij een tafel wacht tot je aan de beurt bent en wordt je opgehaald door 1 van de begeleiders.

Simulatie schieten

Simulatie schieten gaat gewoon door zoals het was, alleen is het maximum aantal aangepast naar 6 personen. Op de grond staat met gekleurd tape aangegeven waar je mag staan en waar niet. Ook hierbij wordt het geweer grondig schoon gemaakt.

Lasergamen Lasertrooper

Je kan bij ons lasergamen voor een aantal tot 10 personen. Het is niet verplicht dat de mensen uit het zelfde huishouden hoeven te zijn. Bij lasergamen houd men automatisch afstand omdat je zelf natuurlijk niet geraakt wilt worden. De arena is ook 250 m2, daarmee is het speelveld groot genoeg om ruim afstand tot elkaar te houden. De geweren worden altijd grondig schoongemaakt en er staat desinfectie spray bij de ingang van het lasergamen. De begeleiding houdt 1,5 meter afstand. 

Archery Tag

Bij archery tag hoeft alleen het maximaal aantal personen veranderd te worden naar 6. Iedereen krijgt een masker en een boog die van te voren grondig is schoongemaakt. Er is genoeg ruimte voor de mensen om het spel te spelen met minimaal 1,5 meter afstand.

 

Tenslotte

We gaan er vanuit dat je bovenstaand hebt gelezen en hiermee akkoord gaat. Mocht je nog wel opmerkingen hebben of wil je extra voorzorgsmaatregelen kun je altijd contact met ons opnemen en dan proberen we er samen uit te komen en een gepaste oplossing te verzinnen.
Als je nog vragen hebt horen we dit graag.
Met vriendelijke groet,
Team Target Point Assen