We zijn open op reservering vanaf 6 personen.

VR VOOR THUIS

Heb jij altijd al VR willen spelen? Dit is je kans om dat te gaan doen! Bij ons kan je namelijk een VR bril huren voor 24/48 uur of voor 7 dagen voor zeer lage prijzen.

De games zijn inbegrepen! U kunt elke game spelen die hieronder staat aangegeven zonder extra kosten! echter zult u deze soms wel moeten downloaden omdat niet alle games op de headset passen. klik op de knop om de games te zien de wij al in onze bibliotheek staan.

De lijst met games wordt steeds groter!

VR

Voor 24 uur
25,-
 • 24 uur non-stop gamen
 • Games inbegrepen
 • Zonder zorgen
 • Nieuwe game toevoegen voor 15 euro

VR

Voor 48 uur
40,-
 • 48 uur non-stop gamen
 • Games inbergrepen
 • Zonder zorgen
 • Nieuwe game toevoegen voor 5 euro

VR

Voor 7 dagen
70,-
 • 7 dagen non-stop gamen
 • Games inbegrepen
 • Zonder zorgen
 • Gratis game toevoegen aan bibliotheek
Popular

↓ Beschikbare games! ↓

BEAT SABER

Beat Saber is een uniek VR-ritmespel waarbij het je doel is om de beats (weergegeven door kleine blokjes) door te snijden terwijl ze op je afkomen.

Elke slag geeft aan welke sabel je moet gebruiken en ook de richting die je moet matchen. Alle muziek is gecomponeerd om perfect te passen bij de handgemaakte niveaus.

ARIZONA SUNSHINE

VR ontmoet de zombie-apocalyps! Arizona Sunshine® is de originele zombieshooter die volledig is herbouwd voor Oculus Quest. Aangedreven door 360° gameplay-vrijheid, dompelt de ongebonden Arizona Sunshine®-ervaring jou en maximaal 3 mede-overlevenden onder in een wereld die meer dan ooit wordt overspoeld door zombies.

PISTOL WHIP

Winnaar van VR GOTY bij de DICE Awards 2020, deze fysieke FPS wordt gevoed door dynamische tracks, droomlandschapbeelden en gemakkelijk te leren, moeilijk te beheersen vuurgevechten. Geïnspireerd door iconische actiecinema, ben jij het enige dat harder gaat dan de soundtrack van deze titel. Verover de leaderboards, stroom op de muziek met je eigen ritmische patronen of ga helemaal uit als een dual-wielding deadeye die niets te verliezen heeft.

SUPERHOT VR

Meermaals bekroonde superhit SUPERHOT VR vervaagt de grens tussen voorzichtige strategie en ongebreidelde chaos. De ultieme VR-actie-ervaring. De tijd beweegt alleen als jij beweegt.

Geen regenererende gezondheidsbalken. Geen handig geplaatste munitiedruppels. Jij bent het, alleen, in de minderheid en in de minderheid. Grijp wapens van gevallen vijanden om te schieten, snijden en ontwijken door een echt filmische orkaan van slow-motion kogels.

FAIL FACTORY!

Dompel jezelf onder in een grillige robotfabriek terwijl je je een weg omhoog baant op de bedrijfsladder van een eenvoudige stagiair tot een gewaardeerde stermedewerker. Probeer in een waanzinnig schouwspel van toenemende chaos de escalerende komedie van fouten bij te houden terwijl je verschillende lopende banden bedient in een groot aantal minigames. Verankerd in een op fysica gebaseerde speeltuin zonder gevolgen, ervaar je drie hoofdtypen minigamestations, allemaal met als doel de fabriek te helpen robots op grote schaal te bouwen.

Staat jouw game er niet tussen?

Staat de game die jij graag in VR wilt spelen er niet tussen? Dit is geen probleem!

Als je de headset huurt voor 7 dagen dan mag je gratis een game uitzoeken die toegevoegd kan worden aan de VR headset!

Wil je de headset niet voor 7 dagen huren maar wel een spel toevoegen dan kan dit ook. Als u de headset huurt voor 24 uur en u wilt er een spel aan toevoegen dan word er 15 euro extra in rekening gebracht en dan kunt u een game uitzoeken van max 40 euro.

Neemt u de headset mee voor 48 uur dan word er maar 5 euro extra meegerekend voor een extra spel tot 40 euro.

VR headset Huren