Maak kans op een Oculus Quest!

0
Aantal personen die meedoen

Wil jij kans maken op een Oculus Quest? Op deze pagina vind je alle informatie over hoe en wanneer je deze kunt winnen! Klik dus snel op de knop hieronder.

Alles wat je moet weten

Hier zie je alles wat je moet weten.

Dat is heel simpel. Je hoeft alleen via Facebook en Instagram onze pagina te liken/volgen en via deze site het pakket “Winactie” te reserveren (bestaande uit 2 potjes lasergamen met Evo-5 systeem). Zodra je bij ons bent geweest en hebt gelasergamed dan laat jij je gegevens achter en maak je kans om de Oculus Quest te winnen. Het gaat er dus niet om of je de beste bent! Iedereen maakt kans!

De winactie begint op 1 augustus en eindigtĀ  op 31 augustus. Dus je hebt 31 dagen de tijd om mee te doen

Ja,Ā  je kan nu al reserveren.

Nee, u betaald alleen voor het lasergamen (15,- p.p.)

Ja, er moeten minimaal 500 mensen aan hebben meegedaan om de prijs te kunnen laten vallen. Hier boven zie je hoeveel mensen er hebben meegedaan. Het wordt elke dag bijgewerkt. Je hebt zelf niks te verliezen want je hebt altijd een leuke middag gehad.

Je mag zo vaak meedoen als je zelf wilt. Elke keer als je het pakket hebt afgerond kan jij je gegevens opnieuw achterlaten om meer kans te maken op de prijs.

Dan valt helaas de prijs niet. Maar je hebt wel een gezellige middag gehad met je vrienden of familie. Je kan altijd helpen om het doel van 500 deelnemers te behalen, door het bericht op Facebook en/of op Instagram openbaar te delen.

Wij laten door de computer een willekeurige winnaar selecteren. Dit gebeurt een week later nadat de actie is afgelopen. We maken de winnaar via Facebook bekend op zondag 6 september.

Iedereen mag meedoen vanaf de leeftijd 15 jaar of ouder. Familie en personeel is uitgesloten.